Onze diensten

Onze state-of-the-art werkplaats in Dordrecht, is voorzien van de modernste machines en installaties zodat wij met de beste technieken uw turbocharger kunnen repareren naar de hoogste kwaliteitseisen.

Wij zijn een onafhankelijke service supplier en zijn in staat om turbochargers te repareren van alle merken en typen, van het vervangen van onderdelen tot een complete revisie.

Draaijer Turbo Service zal altijd zijn uiterste best doen om monteurs zo snel mogelijk op de gewenste locatie te hebben, waar ter wereld u zich ook bevindt. Onze monteur lost het probleem ter plaatse op.
Omdat de Turbocharger niet vervangen hoeft te worden is dit dus goedkoper, terwijl de garantie hetzelfde blijft.

Dit is wat Draaijer Turbo Service uniek maakt!

spare partWij kunnen een breed assortiment onderdelen leveren voor turbochargers, zowel nieuw als gereviseerd. Lagers en oliepompen kunnen los worden gekocht, maar ook op basis van uitwisseling aan u worden geleverd.

Wij garanderen de levering van producten met hoge kwaliteit en competatieve prijzen.

Graag brengen wij u een offerte uit voor alle typen turbocharger onderdelen, waaronder:

  • ABB
  • MAN
  • MITSUBISHI
  • HOLSET
  • NAPIER
  • KKK
  • GARRETT
  • KBB

Brandstof van inferieure kwaliteit kan enorme schade toebrengen aan een Turbocharger. Onvolledig verbrande deeltjes vanuit de dieselmotor kunnen stukjes van de turbobladen afschuren en ze zelfs verbuigen.

Het straaleffect van deze vuildeeltjes veroorzaakt erosie, terwijl de hoge zwavel/water-verhouding in de brandstof corrosie tot gevolg heeft. 

Ook kleine objecten die de nozzle ring passeren kunnen voor schade zorgen.    

Draaijer Turbo Service heeft de juiste middelen en de gekwalificeerde mensen in huis om reparaties uit te kunnen voeren. Het zogeheten ‘Blade Welding’ is een van onze specialiteiten.

➔ Blade Repair

➔ Ultrasonic Inspection

➔ Ultraviolet Crack Detection

➔ Hydrostatic Testing

➔ Dynamic Balancing

➔ Steam Cleaning

➔ Glass Bead Blasting

➔ Micro Blasting

➔ Metal Spraying

➔ Wet Blasting

 

Beschadigde rotorbladen kunnen zorgen voor onbalans. Indien deze onbalans de toegestane tolerantiegrens overschrijdt ontstaan trillingen die de lagers sneller doen slijten en op lange termijn grote schade kunnen toebrengen aan de gehele turbocharger.

Uitgebreide reparaties en een downtime die dit met zich meebrengen zijn dan onvermijdelijk.

Schade aan aseinden is het directe gevolg van beschadigde lagers.

Assen worden vaak nog steeds gerepareerd middels de 'koude' techniek waarbij een nieuwe metaallaag is aangebracht bij een temperatuur onder 300 °C. Het nadeel van deze reparatiemethode is dat de bewerkte oppervlakten zoals spiebanen en schroefdraad niet kunnen worden behandeld. Hierdoor kan de aangebrachte laag loslaten bij de geringste kracht op de as of tijdens balanceren daarvan.

Onze diensten

Tweets

DraaijerTS 1 minuut stilte 12 uur @DraaijerTS
DraaijerTS Gewoon gas eropDraaijerTS

Contact

Draaijer Turbo Service BV
Planckstraat 44
3316 GS Dordrecht

 

tel: 078 617 19 17

e-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MAP