Draaijer Turbo Service

Field

SERVICE

Onze missie is onze klanten te voorzien van service en technische ondersteuning die exact voldoet aan hun verwachting.

SERVICE

CENTRE

Onze state-of-the-art werkplaats in Dordrecht, is voorzien van de modernste machines en installaties zodat wij met de beste technieken uw turbocharger kunnen repareren naar de hoogste kwaliteits-eisen.

 

SPARE

PARTS

Wij leveren een groot assortiment onderdelen van turbochargers, zowel nieuw als gereviseerd.
 

CONTACT

24/7

 

078 617 19 17

 
e-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze diensten

Bel ons 24/7

telephone black
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of hebben wij u al overtuigd en wilt u direct gebruik maken van onze services?

Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Immers: uw continuïteit is onze hoogste prioriteit!

 

078 617 19 17

Dealer SKBT

logo sktbcertificate sktbDraaijer Turbo Service B.V. is officieel dealer / service station voor jsc "SKBT" turbocharger in Europa en Africa.

JSC "Special Design Turbocharger Bureau" is een unieke organisatie in Rusland die ontwerper, ontwikkelaar en producent van turbochargers is voor diesel motoren met output van 300 tot 5000kw.

Voor een groot aantal eindgebruikers heeft jsc "SKBT" al diverse turbochargers ontworpen ter vervanging van de reeds bestaande turbo.

5TK generaties en meer dan 110 modificaties van modellen TK18, TK21, TK23, TK30, TK34, TK35, TK41, TK48 zijn inmiddels in massa productie gegaan.

Al meer dan 250.000 geproduceerde turbochargers van JSC designs zijn gemonteerd op locomotieven, zee en binnenvaart schepen, zware vrachtauto's en stationaire powerplants.

Enkele voorbeelden van motoren waarvoor JSC designs de turbochargers voor ontwikkeld en geproduceerd heeft zijn SKL, Pielstick, Sulzer, MAN and Wartsila.

Voor meer informatie over JSC "SKBT" turbochargers en of wij wat voor u kunnen betekenen kunt u ons benaderen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , bezoek de website www.draaijerturboservice.nl of bezoek de website van JSC"SKBT" turbochargers www.skbt.ru

Tweets

DraaijerTS 1 minuut stilte 12 uur @DraaijerTS
DraaijerTS Gewoon gas eropDraaijerTS

Contact

Draaijer Turbo Service BV
Planckstraat 44
3316 GS Dordrecht

 

tel: 078 617 19 17

e-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MAP